Evenementen

 

Evenementen

 

Op deze pagina kunt u informatie vinden over het eerstvolgende evenement bij/met In Goede Aarde.

Het kan een evenement zijn dat wij zelf organiseren, denk daarbij aan een open dag, open tuin weekend of kerstmarkt.

De toegang is altijd gratis.

Een evenement dat wij niet zelf organiseren, maar dat maandelijks in onze tuin gehouden wordt, is het sterrenkijken. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. De sterrenkijkvereniging vraagt hiervoor een kleine bijdrage.

Daarnaast kunt u ons regelmatig met onze streekproducten vinden op een markt in de omgeving. Ook bij evenementen rond de Doesburgermolen zijn wij aanwezig, zoals de molenmarkt, oogstfeest of midwinterwandeling.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een plek

waar jij jezelf

mag zijn!

 

 

 

MAANDELIJKS STERRENKIJKEN BIJ IN GOEDE AARDE

 

Gedurende het winterseizoen, van oktober tot/met maart, houd de Sterrenvereniging Astra Alteria een waarnemingsavond op het terrein van ons dagactiviteitencentrum.

De waarneemavonden bestaan uit een korte lezing binnen en vervolgens buiten met een telescoop naar de sterren kijken.

Iedereen is van harte welkom. De Sterrenvereniging vraagt een kleine bijdrage. Bij bewolkt weer is er alleen het binnenprogramma.

 

Datum: 23 maart 2018

Tijd: vanaf 20.00 uur.

Waar: In Goede Aarde, Doesburger Molenweg 8, 6718 TR Ede.

 

Medewerkers en deelnemers van Dagactiviteiten Centrum 'In Goede Aarde' verzorgen de consumpties. Hiervoor (koffie, thee, limonade, koeken) wordt een kleine bijdrage gevraagd.

 

 

http://www.astraalteria.nl/