Privacyverklaring

Een plek

waar jij jezelf

mag zijn!

 

 

Privacyverklaring

 

In het kader van onze dienstverlening verwerken wij uw persoonsgegevens. Deze privacyverklaring hebben wij opgesteld om u te informeren over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24-5-2018.

 

Contactgegevens

De persoonsgegevens worden verwerkt door:

 

In Goede Aarde, V.O.F. KvKnummer: 09168711

Doesburger Molenweg 8, 6718 TR Ede, info@ingoedeaarde-ede.nl

 

Naam functionaris voor de gegevensbescherming:

Albert van Weerdenburg, Doesburger Molenweg 8, 6718 TR Ede

Email: albertvanweerdenburg@kpnmail.com

 

In Goede Aarde verkrijgt persoonsgegevens van uzelf, bijvoorbeeld de gegevens die u aan ons verstrekt via de website, email, telefoon en app. Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens verkrijgen via derden in het kader van onze dienstverlening.

 

Persoonsgegevens

In Goede Aarde verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:

• NAW-gegevens

• Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers

• Geboortedatum en –plaats

• Geslacht

• Burgerservicenummer

 

Doeleinden

In Goede Aarde verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:

• Het onderhouden van contact;

• Een goede en efficiënte dienstverlening;

• Het verrichten van administratieve handelingen;

• Verbetering van de dienstverlening;

• Facturering;

• Nakoming van wettelijke verplichtingen;

• Het voeren van geschillen;

• Het kunnen aanbieden van informatie op de website

 

Grondslagen

Wij verwerken bepaalde persoonsgegevens om uitvoering te geven aan uw overeenkomst, dan wel om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Tevens verwerken wij persoonsgegevens, omdat In Goede Aarde hier gerechtvaardigde belangen bij heeft. Deze gerechtvaardigde belangen zijn:

 

• Het op zo efficiënt mogelijke wijze kunnen verlenen van haar dienstverlening;

• De bescherming van haar financiële belangen;

• De verbetering van haar diensten;

• Beveiliging en het beheer van haar systemen

 

Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk worden gevraagd.

 

Verstrekking aan derden

In het kader van haar dienstverlening kan de Directie van In Goede Aarde persoonsgegevens uitwisselen. In Goede Aarde kan voor de hiervoor genoemde doeleinden gebruik maken van diensten van derden, zoals de beheerder van onze website en onze systemen. In het kader daarvan worden aan deze derden persoonsgegevens verstrekt. Deze derden mogen uw persoonsgegevens slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden. Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn waar u op staat.

 

Tot slot kunnen uw persoonsgegevens verstrekt worden aan derden wanneer In Goede Aarde aan een wettelijke verplichting moet voldoen. In Goede Aarde zal uw gegevens niet verstrekken voor commerciële of goede doelen.

 

Hoe lang wij uw gegevens bewaren

In Goede Aarde zal uw persoonsgegevens niet langer verwerken dan noodzakelijk voor de doeleinden die zij in deze privacyverklaring heeft genoemd. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken. Bepaalde gegevens moeten langer bewaard worden, omdat In Goede Aarde zich moet houden aan wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht.

 

Hoe wij uw gegevens beveiligen

Wij vinden het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom heeft In Goede Aarde passende beveiligingsmaatregelen genomen.

 

Uw rechten

U heeft het recht om In Goede Aarde een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen 1 maand een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.

 

Ook kunt u In Goede Aarde verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens of kunt u bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.

 

 

Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar:

 

In Goede Aarde

Doesburger Molenweg 8, 6718 TR Ede, info@ingoedeaarde-ede.nl

 

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door In Goede Aarde laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen privacyverklaring

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24-5-2018

 

In Goede Aarde kan deze privacy verklaring aanpassen. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Wij raden u daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.