Rustpunt


Rustpunt


Sinds 2010 is “In Goede Aarde” ook een Rustpunt voor mensen die wandelen/ fietsen of  zomaar langskomen. Zij kunnen daar dan wat drinken, de tuin bezichtigen en eventueel zelfgemaakte producten kopen, bijvoorbeeld jam. Dit biedt voor de deelnemers weer veel nieuwe mogelijkheden. Onze ervaring is dat bezoekers van het Rustpunt het leuk vinden even contact met één van de deelnemers te hebben.

In juli 2015 hebben we het rustpunt opnieuw ingericht en nog gezelliger gemaakt.

We hebben een nieuw koffieapparaat zodat nu ook een lekkere cappuccino verkrijgbaar is. Het koffieapparaat is ter beschikking gesteld door Sportkantine de Blinkerd uit Den Haag.


Wat ook nieuw is dat wij een boeken- en tijdschriften-bibliotheek hebben. Hier kunt u een boek of tijdschrift lenen om rustig in het  Rustpunt te lezen. Maar u kunt natuurlijk ook in lekker in de tuin gaan zitten om te lezen.  U mag een boek ook lenen om mee naar huis nemen.  Brengt u het weer even terug als u het uit hebt?


In Goede Aarde ligt aan de Doesburgermolen-wandelroute, het fietsroutenetwerk De Veluwe en de Erica-fietsroute.  In 2014 is daar een klompenpad bijgekomen, het Doesburgermolenpad.  Officieel startpunt van dit pad is bij huize Kernhem in Ede.

De route voert u door de Doesburgereng en langs de Doesburgermolen. Vanaf de molen voert de verkorte route langs ons Rustpunt. Ook als u de ‘gewone’ route volgt kunt u bij de molen de route eenvoudig even onderbreken voor een bezoekje aan ons Rustpunt en onze tuin. (Ongeveer 70 meter voorbij de molen) Het Rustpunt is overdekt zodat u bij regenachtig weer even droog kunt bijkomen. Als het droog weer is kunt u natuurlijk lekker genieten op een van de terrasje in onze tuin. Als het Rustpunt geopend is kunt u de tuin vrij bezoeken. Komt u gerust eens bij ons langs!


In de naaste omgeving bevinden zich meerdere horecagelegenheden, waaronder restaurant Klein Zwitserland (1,4 km) en pannenkoekenboerderij Kernhem (1,5 km)