Speeltuin


Speeltuin


In 2019 hebben we een initiatief ingediend bij "Ede doet" voor de aanschaf van een aantal speeltoestellen.  Dankzij heel veel donaties hebben wij de speeltoestellen kunnen aanschaffen. Begin 2020 zijn deze geplaatst.  Alleen de omheining moet nog worden geplaatst zodat kinderen niet zomaar de weg oplopen. Ook willen we een bankje plaatsen.  Hiervoor hebben we een nieuw initiatief aangemeld.


De speeltoestellen zijn er niet alleen voor onze deelnemers. Ook kinderen van bezoekers van ons Rustpunt en/of tuin kunnen hiervan gebruik maken.

Het Rustpunt en de tuin zijn vrij toegankelijk zonder enige verplichting.


In verband met de coronamaatregelen is ons Dagactiviteitencentrum en Rustpunt in iedergeval gesloten tm 28 april. Medewerkers zijn wel bezig om de groententuin te onderhouden zodat de deelnemers straks deze weer kunnen bijhouden en kunnen oogsten.

De speeltuin is nog wel open voor kinderen onder begeleiding van ouders. Uiteraard met in achtneming van de overheidsmaatregelingen zoals het minimaal 1,5 meter afstand houden. Ook vragen we u het aantal kinderen in de speeltuin te beperken. Zo kunnen we de speeltuin open laten.